onsdag 20 juli 2016

FrontOffice fortsättning och intervju

Precis hemkommen från semester i Tyskland och ökade mitt innehav i FrontOffice till 24 625 aktier. Stort innehav för att vara i ett såpass litet bolag.

Har annars varit en ohyggligt spännande dag idag då FrontOffice hade extrastämma där man klubbade igenom Peter Gyllenhammars Preferens aktier som han köpte på en kurs för 3.5kr och värderas till 5 miljoner kronor. Dessutom så har Stockaboo fått en intervju med Johan Lund, VD för FrontOffice. Att få se en intervju med VDN var avgörande för mig för att få ett personligt intryck av hur VDN är och vad han tror om framtiden. Efter att ha hört intervjun så tror jag än mer på bolaget och de säger bland annat att man nu är i startfasen och börjar bygga företaget. Johan Lund verkade även vara på lite hausse humör då han nämnde att investmentbolaget som startas tillsammans med Gyllenhammar kan förvalta 2-3 miljarder kronor. Dessutom nämner han att utdelning redan nästa år inte är omöjligt.

DEL 1

DEL 2

Nu blickar jag framåt mot en somrig sommaravslutning med rapport i FrontOffice den 19 augusti och Starbreeze den 25 augusti.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar